Information

Efter fjolårets succé utvecklar vi Samspel i Sundsvall ytterligare inom bland annat projektet ICH-North och med Sundsvalls kommun. I vanlig ordning har vi ett veckoprogram från måndagen den 14 oktober till och med torsdagen den 17 oktober där lokala föreningar och organisationer ansvarar för respektive programpunkt, se PROGRAM

Under torsdag morgon 17/10 har vi turen att ha gäster från Österbotten (Finland) som tillsammans med Näringsliv & Tillväxt på Sundsvalls kommun planerar en näringslivsfrukost med folkmusik som tema för träffen, håll utkik om du är intresserad! 

Det planeras också en studiedag för regionens musiklärare under fredagen 18/10 där fokuset kommer att ligga på hur man får musik att låta som folkmusik. Vad är det som gör att det blir det rätta svänget och klangen när man spelar eller sjunger folkmusik?

Fredag kväll ägnas åt de unga folkmusikerna som finns lokalt och regionalt i många former och därför håller vi också till i Tornhuset som är kommunens ungdoms- och föreningshus.

Under lördagen händer mycket saker där ju uppspelning för Samspelsmedaljen givetvis är det centrala för de som önskar. Lite senare kan man också delta i workshops, spela, dansa, gå på konsert och ta del av de programpunkter som presenteras efterhand. 

Vi har tillgång till Stadshusets nedervåning inklusive Orangeriet under kvällarna där vi kan jamma, dansa och umgås. Vid uppspelningarna är vi i Fullmäktigesalen på övervåningen. 

För aktuell information titta under fliken PROGRAM där vi kontinuerligt lägger ut senaste informationen.

Välkommen till en fullmatad vecka med härligt innehåll i samspelets tecken!

Boende

Du kan använda rabattkoden PRO10SE hos Scandic Hotell City i Sundsvall under samspelsdagarna. Den ger 10% rabatt på boendet.